Сапфирен диск, груб SMA 35 / SMA 37 / SMA 38

Item no: 162751
RRP € 7,49
incl. VAT и plus shipping costs
Malta: € 15,00
other countries: € 9,95

Highlights

За използване с комплект за маникюр и педикюр SMA 35, SMA 37 и SMA 38. Пилене и оформяне на ноктите, груби кристали